Nevíš si rady, jakou chemii použít na své auto? Stačí mi napsat na tel: 731314010

Zvizzer Thermo Pad Black 90/20/80mm - leštící kotouč

Značka: Zvizzer

Inovativní, ultra měkký leštící kotouč z řady ZviZZer PROFESSIONAL THERMO POLISHING SYSTEM, určený pro DA a rotační stroje.

Dostupnost Skladem (1 ks)
202 Kč
Zvizzer Thermo Pad Black 90/20/80mm - leštící kotouč
Značka: Zvizzer
5 ulrb dt
Výprodej
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Nakup nad 1 800 Kč a doprava jde na náš učet.
Poradíme
Poradíme s výběrem
Pomůžeme ti najít přesně to, co potřebuješ.
Prověřené produkty
Prověřené produkty
Všechny produkty pečlivě testujeme.

ZviZZer THERMO PAD BLACK ULTRA SOFT 140/20/125, černý leštící kotouč Ultra Soft


Inovativní, ultra měkký leštící kotouč z řady ZviZZer PROFESSIONAL THERMO POLISHING SYSTEM, určený pro DA a rotační stroje.

Vyrobeno revoluční technologií THERMO z pěny, která je extrémně odolná vůči vysokým teplotám. Leštící pady řady THERMO jsou 5-6krát odolnější než standardní pady.

THERMO PAD neztrácí své řezné vlastnosti vlivem tepla. Po celou dobu udržuje vysokou úroveň řezu a během leštění nezměkne. Díky tomu rychle a efektivně odstraní škrábance z povrchu a dokonale dokončí lak.

Funguje perfektně s pastou ZviZZer FC2000. Pro profesionální použití doporučujeme THERMO HR6000.

Inovativní technologie THERMO PAD'Z:

Tepelně stabilní struktura použité pěny THERMO PAD'Z,
Velmi vysoká odolnost vůči vysokým teplotám,
Stabilní a dlouhotrvající proces řezání,
Velmi vysoká životnost.

ZviZZer PROFESSIONAL THERMO POLISHING SYSTEM

VÍCE ŘEZU – MÉNĚ ČASU – NEJLEPŠÍ VÝSLEDKY

Leštící systém vytvořený pro profesionální detailery, který vám umožní dosáhnout dokonalého konečného výsledku s minimální námahou, díky použití inovativní THERMO technologie. Leštící pady z této řady jsou několikanásobně odolnější než standardní pady a nabízejí mimořádný komfort a rychlost práce.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Leštící kotouče
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: